Archive for June, 2008

Dua Penjawat Awam Negeri Selangor

Dua Penjawat Awam tau bukan Penjahat … Muahaha…
Lihatlah kami bole memakai pakaian sedondon… Lalala..
sempat lagi posing sebelum g keje… Chubby sungguh kami berdua…

Leave a comment »

Baju Raye … kot..

Semalam g Mid Valley… Nak g Kamdar.. Nak “TENGOK” kain konon.. Last2 beli gak.. Kain Cotton Jepun nie. .. Untuk Raye … KOT… hahaha…

Leave a comment »

Celebrate kat mane?

Ha… Yum Yum mari kite mamam kat Amarin.. Heavenly Thai restaurant..Mid Valley (Hubby belanja)

Nice place + Nice Food = Priceless..

Leave a comment »

Thanks tu Mama & Papa

Mama & Papa hadiahkan Thermopot… Jangan tak caye.. dah anak 2 ni baru Yan pakai Thermopot.. selama ni Yan pakai Thermos aje.. Jadi sekarang takdelah payah nak isi thermos sblm tido.. Tapi… Kalau nak kuar ke mane2 tetap guna Thermos Yang Berjasa tu…

Leave a comment »

It’s My birthday ….

Happy Birthday To Me & My Mum … We all kongsi tarikh lahir … Best kan..? Okay celebration with my big Family tangguh minggu depan… tapi hari ni … 22 Jun 2008 (Ahad) Yan celebrate ngan MY Hubby… Just the 2 of us… Hubby hadiahkan anklet.. sebab tu je yang Yan lum ader… Thanks Yang…

Leave a comment »

testing amik gambor

Ni sesaje try amik gambor 3 jejaka yang muncul dalam hidup Yan dalam 3 tahun kebelakangan ni… Muahaha…

Leave a comment »

Pose Day 2

Tak tau nape… harini letih sangat… mengantuk … Yan bebuka roti john ngan yong tau fu je.. then lambat sket lepas tidokan Ammar baru makan nasik ngan lauk yang Mama masak….

Leave a comment »