Papa pujuk Mama…



Mr. Hubby ambil inisiatif ajak Yan tengok wayang… Agaknye die kesian ngan Yan… mane taknye… Hari Selasa tu, balik umah Yan dok muncung jer… merengek… sedih …
kitorang gamble je g JJ Bkt Tinggi… tengok cite ape yang ble dirembat…

Tapi, kali ni bawak Im sekali… saje nak testing.. mamat ni ble bawak majlis tak… hehehe… Majlis Kahwin dah fail budak ni… samelah adik beradik… Tak ble bawak majlis … Yang sorang nak berdokong yang sorang lagik melalak je kejenye… Ntah pape ntah…

Ops.. ok cerita pasal test mlm tadik .. Im oklah… Nampaknye die macam faham la cite tu… Sebab ade satu babak tu si Hancock ni mcm bersedih lah… tetiba Im cakap ” Kesian die …” Pastu ade satu babak lagi mcm kire peralihan waktu la… (One Month Later) …Im cakap ape? “Dah abis dah…” Overall die ok kalau bawak cerita2 khayalan macam tu… Kalau cite Sepi, confirm Yan tak bawak… nanti die boring lor… Pastu nak suruh org bukak lampu… Hahahaha…. Lawak tul Mamat sorang nih….
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: