First test Mr. Hubby

Sorry Anis … masukkan gambor kawin ko skali kat sini… Lihatlah.. kami pernah satu dorm dulu mase Form 4… Dell, Normi, Ary, Yan dan Anis. Hubby die bukan ok…


Ha.. Nak cite ni sebenarnye… Yan nak test Mr. Hubby ble masuk ke dengan kawan2 Yan? So Yan ajak die g wedding Anis mase tu… Result? Ok not bad… (mamat ni peramah giler…)

Dan kalau korang sume nak tau, balik dari wedding Anis ni, Mr. Hubby beranikan diri bagitau keluarga die , die nak kawin… Kawin ngan sapa? Dengan Yan la… Terus tunjuk gambor Yan yang ni (mase tu dlm camera die lagila…) kat keluarga die….. almaklumlah Mr. hubby still study lagi mase tu… Final year… Die bentangkan belanjawan nak kawin tu… Die berjaya meyakinkan semua orang specially Yan la kan… So, itulah permulaan perkenalan kami… yan rasa die bincang ngan his parents end of Disember… Family hubby datang merisik 1.1.2005 … bertunang 23.1.2005 dan menikah 3.6.2005.. (Jawapan bocor..)
Jadi kalau nak dikira, memang tak lama kitorg berkenalan.. Pastu terus kawin kan? Apasal ek? Gate sangatke? Yan masa tu rase dah letih melayan perasaan … asyik tak jadi akhirnya… so, sebelum buat keputusan untuk menamatkan zaman bujang, Yan mintak parents Yan buat kan solat istikharah… Yan pun buat… Yan jugak amalkan doa yang sebahagiannya berbunyi “…. sekiranya dia adalah untukku maka kau dekatkanlah dia kepada ku , sekiranya dia bukan untukku, jauhkanlah dia drku…” Yan cuma ada mimpi ular 2 ekor datang tapi tak patuk pun… (hehe.. ) die dok berlegar2 je… Entahlah… Tapi, Yan pilih MR. Hubby pasal die bersungguh-sungguh.. Straight to the point… tak dolak dalik mcm sesetengah org … dan yang paling utama … Mr. Hubby love me!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: