Spageti + bergedil

Maggi goreng
Bergedil
Spageti yoyo or…
Ha.. minggu ni Yan masak maggi goreng sebagai sarapan…

Dan untuk lunch, Mr. hubby mintak yan wat spageti jer… Yan teringin nak mkn begedil yang dibuat sendiri … Chewah.. konon pandai sgtla… takdela pandai… tapi tak salah mencuba… So, Yan wat 2 perisa utk begedil tu … 1 daging 1 lagi udang… tapi yang udang tu terlalu lembut la… tak taula nape.. yang daging tu elok je terbentuk…padahal same je ramuannye… cume tukar isinye je… Mr. Hubby dok pelik2 apela yang Yan nak masak selain spageti tu..

Tara… Die kata, macam spageti bolognese meatballs… Muahahaha… Ye ke?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: