Majlis Pertunangan Ary.. 17.08.08

Baju Ary
salah satu hantaran
ni pun
langsir .. cantik (mamat yg suke inter frame)
Ary

Semalam … sorang lagik teman 1 dorm mase sekolah dulu bertunang… tapi Yan sampai awal… sebab ade lagi jemputan di lain tempat.. Ary malu2 nak amik gambor sebab die belum bersiap lagi.. tapi aku paksa gak… dan adela sikit2 gambor hantaran Ary untuk bakal tunang Mior… Info dari Ary, Insyallah akan menamatkan zaman bujang nye pada 20 Disember 2008… tak lama lagik tu kawan2… jom kite redah ramai2… Sama2 lah kite doakan semua berjalan dengan lancar.. Ary dan Mior dulu sama2 satu Poli ngan aku.. tapi diorg mula couple masa diorg further study kat Melaka… Ceh.. aku lak lebih2… untuk keterangn lanjut sila tanya Ary sendiri… Muahaha…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: