Baju Raya Mr. Hubby

Sejak minggu2 lepas Yan dok pujuk Mr. Hubby carik baju raya… Die macam takde mood plak.. Yolah.. pada die, dah cukup happy dengan New baby die tu… Takde benda lain yang menggembirakan die …So setelah dipaksa dan berkali-kali round bahagian lelaki kat shopping2 compleks, akhirnya Mr. Hubby berkenan gak nak memilih… Mr. Hubby ni , kalau dah mula , melampau-lampau la pulak… sampai 3 helai tu… 1 je Yan belanja… yang lain die bayor sendiri… Ape yang Yan beli untuk diri sendiri? Ha… setelah sekian lama tak beli minyak wangi, Yan tertarik hati nak mencuba Crystal Noir – Versace… bau die agak kuat tapi lemak2 gitu… I like…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: