Dessert terbaru di cuba – Amarin

Mama yang tak ble blah… Gastrik dah menyucuk – nyucuk perut ku….

Ammar yang girang kalau bawak shopping… (Kaki jalan budak ni…)

Im yang macam orang puasa… Nak nasik… nak nasik…

Kalau sebelum2 ni makan kat Amarin … Yan suka dessert pulut mangga ni.. Tapi last week Yan try makan… dalam bahasa melayu namanya … pisang bersira gula dan santan… hahaha… pasal kalau dalam menu tu tulis bahasa Thailand… Sebenarnya kami nak g carik kasut bebudak ni… Adoi ramai betul orang kat MV… tapi den rodah jo.. dah tu, bile laie? Bawak sekali si Ammar ngan Imran … senang nak ukur kaki… siap torai lagik… Im dapat seliper lagik.. Dah la jenama jambu… Garfield… Ntah.. nape beli jenis tu, Yan pun tak tau… sebab tu yang berkenan di hati… Tapi lupa nak snap gambor.. Si Ammar tu dulu dah ade kasut.. Die bukan reti jalan pun… tapi ade kasut Baby Kiko yang sekarang tak ble pakai dah.. Kaki Ammar macam giant… Besor.. Abang die kecik je… Adoi… Anak anak … anak anak… Tu je aktiviti kitorang untuk hari Sabtu… minggu-minggu terakhir Ramadhan…

Ops tidak dilupa, thanks to Mr. Hubby yang bersungguh nak belanja kitorang makan kat luar… selalu den boli je kat PARAM (pasar ramadhan).. satu Shah Alam round carik hotel or restaurant yang ble terima booking lagik… tapi dah lewat… Last2 g Amarin MV gak.. Okla.. Orang belanje kan… belasah jer… TQ Mr. hubby…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: