Baju Raya Anak-Anak Ku…


Suka kat baju ni… “Cookie Inspector”
Ha.. Tengok tu dah penuh compartment baju raya bebudak 2 orang tu… Yela mana taknye.. tiap minggu yang kami keluar, mesti ade beli baju bebudak ni… yang terkini yang bawah tu… Yan suke kaler merah… Dengan budak2 ni Yan babitkan pakai baju merah… Tapi , they look so cute pakai kaler tu… pasai diorg putih… mak pak diorg dah kaler coklat… Muahaha.. Then Mamanye perasan cun pakai baju pink… Papa? No komen… Muahaha… layan je la you all… nanti raya kite tayang model2 cilik tu ok…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: