Hasil Kerja Tangan Yan Di Hujung Minggu





Hari Jumaat lepas, bile anak-anak dah tidur … Papa nye pun dah tido… Yan bertungkus lumus menjahit batu-batu manik yang Yan beli sebelah siang nye… Sebab Yan takut tak sempat siap… Aduh.. disebabkan tak berpengalaman… Yan amik masa 1/2jam untuk jahit sebelah tangan… Gigih betul … Mr. Hubby geleng2 kepala.. Yan senyum je… Tengah semangat katakan…

Yan larat jahit 2 helai baju je malam tu.. Lepas sahur, Yan sambung 1 helai baju lagi… Then tengahari bile rasa-rasa sempat jahit lagi… Yan pun beli lagi 2 warna… tapi corak die same je.. Lagi satu, gambar tu ikut turutan hari tu…Lantaklah kan… bukan Yan pakai sume baju satu masa kan?… Ok… Setakat ni Yan dah berpuashati dengan persiapan nak raya ni….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: