New Look?

Gemuk la Yan sekarang….

Haha… Penampilan baru Yan… Macam cikgu tak..? Nampak tua tak? Argh…contact lense tu buat mata Yan gatal2 … So , masa Mr. Hubby buat spek die yang baru, Yan pun sibuk cek2 mata. Sekali turun power mata Yan tu rupanya… Yan plak terasa menggediks nak tukar fesyen baru… So, Yan pilih la yang macam ni… Mr. Hubby tu kalau suruh bagi komen, macam2 die komen.. dari bentuk sampai la warna komennya… Dan hasilnya…

Hari ni Yan first time pakai gi pejabat… Orang tak banyak komen.. ada yang kata macam budak baik… macam student.. muahahha… BAIK KE?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: