Jalan-Jalan SACC Mall

2 beradik yang nakal..
Nakal nye rupe die…
Bagus…

Sebenarnya g SACC ni takde ape tujuan khas pun.. Cuma saje nak bawak bebudak ni jalan-jalan… Tapi yang si dedek tu berdukung je la… Si Abang nak gak la berjalan.. Tapi mengados betul.. Lebih dukung dari berjalan… Naik lenguh tangan dukung si dedek tu.. Die tak nak duk kat stroller.. Penakut mamat tu…Bile macam ni, Yan doa je Dedek cepat la berjalan… Sebab die suka sangat aktiviti kat luar ni..Dan sekarang suka sangat main kejar2 dengan Abang die…

dan satu lagi, Dedek dah nak duduk kat baby chair.. Kalau tak, berkendong ajelah Mamat tu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: