Archive for December, 2008

BYE BYE 2008 HYE HYE 2009

takde ape nak cerita cuma… Yan ucapkan selamat menyambut tahun baru … TAHUN 2009… semoga kite semua dapat menghadapi tahun yg mendatang dengan lebih baik daripada taun sebelumnya… AZAM? ape azam Yan tahun 2009? (macam la ade azam tahun – tahun lepas?) Ok.. Tahun 2009 Yan rasa, Yan nak berAZAM.. ade macam-macam yang ingin Yan capai tahun 2009.. Harap-harap lah… sebab Yan dah lama tak berAZAM…. Disebabkan Yan ni dok angan-angan banyak sangat… Jadi, tunggu update Yan next YEAR… ok kengkawan … masa teramat mencemburui Yan… till see ya in the next YEAR … next ENTRY…
BUBYE 2008 … HYE HYE 2009
ADIOS AMIGOS….

Leave a comment »

Merry Christmas Ho Hoo…& Awal Muharram

Selamat Menyambut Hari Krismas kepada kengkawan yang menyambutnya… (Ado ko?) Papehal yang penting semua cutikan esok? Yan pun cuti sambung esoknya lagi…(Jumaat) & Isnin lak cuti Awal Muharram… Cuti-cuti ni nak g mane ek? Takkan dok umah je kot? Memang banyak je keje kalau dok umah tu… Tapi Yan jenis panas buntuit nak memerap kat rumah.. Tapi Yan jenis yang malas gak nak bersiap kuar rumah…
Adoiya… Yanty apasal ko malas sangat..? Takde yang rajin ke dalam hidup ko? Lebih-lebih lagi time panas terik menyucuk-nyucuk kulit ku… Wargh..
*Kengkadang terfikir, macammane Mr. Hubby dan kawan-kawan bole bertahan dok tengah panas.. Tengahari bute.. Istilah Yan “PANAS BERDENGKANG” sambil gigih main golf? Tak panas ke En. Yasin?

SO, KORANG WAT PE CUTI-CUTI NI?

Leave a comment »

Jom terjah …

Lupelak… korang sume bole tengok gambo-gambo cantik Ary kat http://www.projectlensa.com/ tapi, semalam die lum upload pape lagi… Jom kite jenguk-jenguk…

Leave a comment »

My ExPengapit Wedding…20/12/2008

Dah siap dah….

Tembam nye muka gue…

My Mama & Harry

Tu dia jejaka pujaan Harry…(apasal ko tutup mata Ary?)

Dah si Mior lak tutup mata…
Last Saturday.. Harry aka My Bestfriend aka My ExDorm Mate aka My ExPengapit telah pun melangsungkan Majlis Perkahwinan nye.. Disebabkan warna tema adalah gold.. So, Yan pun mencarik baju paling sesuai untuk berganding dengan Harry… Ceh, macam la Yan yang jadik pengapit kan? tapi Yan suka je pakai baju ikut warna tema… Saje datang masa dah dekat nak bersanding… Mesti pengantin dah siap kan masa tu… Adela masa nak menyelit amik gambor… sebelum Fazrie aka Mior duk sebelah die, Yan nak la peluk2 Harry dulu… Harry tantek… Tetiba Yan rasa nak amik gambar pakai baju pengantin lagi sekali… Gediks plak kan? Tak puas2 ke? Tak… Hehehe…Tunggu la Yan kurus balik nanti… Sekarang Yan tembam bagai dipam-pam… Adoi.. Malas nak diet lor….

Leave a comment »

KeGEMARan Yan

Mexican Bun
Yan suka sangat makan roti ni… Hari-hari Yan sanggup g Banting semata-mata nak beli roti ni… Kenapa ek? Bayangkanlah … kalau petang-petang tu takde wat pe, Yan start kete g Banting beli … Rumah Yan sekarang kan dekat je ngan pejabat… Tapi Yan ble pusing dulu ke Banting untuk beli roti ni baru balik umah… Jarak umah ngan kedai yg jual ni kira-kira 2 km … 5 minit perjalanan…

* gambar ihsan dari mamafami.fotopages

Leave a comment »

KeGEMARan Imran terkini…

Malula Mama….
Amik gambar sendiri lor…

Cak… (Huduh…)

Muka puas hati dapat kerjakan Mama… Adoi!

Leave a comment »

TMnet oh TMnet..

Macam mana ni? Yan dah lama dah daftar untuk masukkan line internet kat umah… dah 2 minggu lebih.. Kenapa lambat sangat diorg pasang kat umah Yan? Sehingga sekarang Yan masih kene update kat pejabat… Mr. Hubby pun dah try call people incharge … tapi diorng tak jawab our call… Kenapa? Kenapa? Penantian satu penyiksaan…

Leave a comment »