BYE BYE 2008 HYE HYE 2009

takde ape nak cerita cuma… Yan ucapkan selamat menyambut tahun baru … TAHUN 2009… semoga kite semua dapat menghadapi tahun yg mendatang dengan lebih baik daripada taun sebelumnya… AZAM? ape azam Yan tahun 2009? (macam la ade azam tahun – tahun lepas?) Ok.. Tahun 2009 Yan rasa, Yan nak berAZAM.. ade macam-macam yang ingin Yan capai tahun 2009.. Harap-harap lah… sebab Yan dah lama tak berAZAM…. Disebabkan Yan ni dok angan-angan banyak sangat… Jadi, tunggu update Yan next YEAR… ok kengkawan … masa teramat mencemburui Yan… till see ya in the next YEAR … next ENTRY…
BUBYE 2008 … HYE HYE 2009
ADIOS AMIGOS….
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: