TAHUN BARU… GAYA BARU? (baru ke?)

Ha ha… Ini gambar terbaru Yan… Yan sungguh tembam.. Sekali tengok , orang mesti tanya.. “Yan dah pregnant LAGI ke?” Hahaha… Apakah? Belum … belum lagi.. ada rezeki, adela…
Kalau kawan kite Dell tengah hangat mencuba gaya bertudung yang baru, Yan pula lebih kepada gaya berpakaian… ape orang kata? FEMININ? muahaha… Ntah menjadi ke idak…
Okay sebenarnya nak kongsila dengan u all semua… apa AZAM tahun ini…Yan tak berani impikan sesuatu yang macam mustahil nak capai… Tapi Yan akan cuba dulu yang ni…
1. nak turunkan berat badan.. berat sekarang 56kg nak capai berat yang sepatutnya 50kg…
2. cara berpakaian lebih feminin
3. rajin (macam-macam rajin..)
4. perbaiki ibadat seharian… kalau bole tak tinggal langsung yang wajib..
5. berjimat cermat
Harap – harap azam tidak tinggal azam … U all sume doakan Yan okay…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: