Menjawab tag Dell

Award ni diterima daripada Dell… Cute ke? Layan jer la …

Peraturan untuk menerima award ini ialah:Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda. siap…

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda Dell yg bg award ni kat aku. aku kenal dia masa sekolah teknik dulu. So, bila dah satu sekolah, lepas beberapa tahun berkerja kami contact balik antara satu sama lain…daripada borak-borak kat YM kami teruskan lagi berhubung dengan lahirnya Blog ni… Ok ke Dell?

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1. aku seorang yang susah rapat dengan orang lain… (tak caya? … aku takde best friend sekarang… kecuali Mr. Hubby la kan…)
2. aku seorang yang mudah didekati (kerana aku selalu menjaga hati orang lain…)
3. kadangkala aku sedih… tak tau kenapa… (sampai aku beli buku motivasi “JANGAN BERSEDIH”)- Mr. Hubby pun tak tau ni…
4. aku seorang yang pandai melindungi perasaan. Membuatkan aku suka menyendiri.. Tapi tak nampak sebab aku buat hal sendiri – sibukla tu konon…
5. alergi kucing – aku akan mula bersin-bersin dan mata aku akan bengkak..
6. Boros
7. tak suka bercakap – tak suka ulang cakap benda yang sama
cth: ” tolong basuh.. ..” kalau dalam 2 minit, benda tu masih tak buat, aku akan hangin, meninggi suara (ingat orang tu tak dengar) dan buat sendiri… (hanya mereka yang pernah tinggal 1 rumah ngan aku tahu ni…)
8. koleksi baju aku banyak sangat… (kan aku suka beli kain…) sampai penyangkut baju dalam almari pun ble jatuh tu…. dan aku dah asing-asing mane yg dah rase boring nak pakai, aku sedekah kat JKM
9. selalu tido lepas makan… cemane tak gemuk?
10. perut aku sensitif

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
tak de la kot…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: