Happy Birthday Iris

From left : Aida, Iris, Me & Imran
Aidzeel & Mr. Hubby

Their house… Vavava… Very the large…

Sabtu lepas.. Mr. Hubby ajak Yan ke rumah one of his classmate masa kat Alam Shah..Ada celebrate birthday anakanda kesayangan mereka Iris .. Yan pun takde ape nak wat petang tu, so, layankan ajerlah… Pegi pun dah petang… Jadik sebelum maghrib dah bergerak balik rumah… Ops… Ammar tinggal pasal die tido masa kitorg nak amik die kat rumah nenek… Jadik bawak baby tua tu je lah…
Aida maintain kurus macam masa jumpa die dulu… Die dah jadi full time housewife… Next entry … ade lagi full time housewife yang kurus jaga anak

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: