My Sista?

Yes … She is My Sista…. Kak Aja… Takde ape nak cerita… Cuma, perasaan yang pelik datang tiba-tiba bila nak ajak Kakak Yan keluar sama…Dah lama sangat kami tak jenjalan sesama… Maybe sejak Yan ade family sendiri… Dulu masa Yan masih sekolah, ade gak ikut Kak Aja keluar.. Tapi rasanya itu kira-kira 15 tahun yang lepas… Kami keluar sekejap je… lepas makan cuma jenjalan kat JJ, then her husband tepon kata dah sampai nak amik die… Ajak gak Abg Apis masuk JJ, tapi katanya Hadif nak tido.. okey.. Tak nak cakap banyak… Dan … satu lagi buat hati Yan jadi sendu, bila kami berpelukan sebelum die pergi …
Yup… Yan emosi sikit di sini… Yan pun tak tau kenapa, Yan agak kurang mesra dengan orang sekeliling.. Berpelukan semasa bersalaman MUNGKIN adalah BIASA bagi anda semua… Tetapi, Yan ? Perlakuan ini hanya Yan buat bila orang yang Yan salam or jumpa bertindak berbuat begitu… Yan sesal dengan diri Yan sendiri… Dan hasilnya… Yan sedang menangis semasa menaip entry khas untuk Kakak Ku….AZANINAR MOHD SHAHAR..
*P/S : she is fulltime housewife dan maintain slim…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: