Kami Dah Tua….

Yan makan ni…
Hubby makan ni…

Naik bende alah belakang nun….

ngan yang ni….

Dua orang yang rase mual…dan pening lalat…
Jumaat lepas… Yan ngan Hubby amik cuti… Saje … nak release tension sket… Masa Yan belajar dulu, bila kami nak release tension, kami pergi The Mall… Kat situ ade flying boat.. Bila naik, die akan hayun 180 darjah…. Mase tu, Yan akan tutup mata…. Jerit sekuat hati… sebab kalau kat tempat lain, nak jerit orang kata kite gile lak … Jadik … bile kitorg naik yg kat Times Square… SPACE ATTACK… Die pusing 360 darjah… Ya Allah… Yan takut giler… sebab rasa macam nak jatuh… jerit sepuas hati sampai keluar air mata….. Pastu Hubby ajak naik yg macam kaki labah-labah… tu… Ingat bende tu tak takut sangat…. GILO… Naik bende tu, Yan rasa nak muntah dan kene duduk lepas turun bende tu…Argh… Yan wat kesimpulan…. Yan DAH TUA… tak sesuai dah nak main game2 macam tu… sebelum keluar dari theme park tu, kami berdua… terduduk kat tepi tu dengan macam-macam rase kat perut… Dulu, Yan naik tu masa umur 19-20 tahun… sekarang Yan dah 27 nak masuk 28 tahun…. Huaaaa….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: