Saya seorang yang tidak penyabar…

I’m only 3 days late.. Sibuk nak wat test… Tah papela aku ni… Dah awak tu jenis tak tetap tarikh nya …. sibuk gak nak wat test… urgh.. sekarang sape yang FRUST? AWAK JUGAK… Sape nak tanggung? Hubby & anak-anak awak jugak… Last month kan dah 1 minggu lewat… mesti bulan ni pun lewat gak… Sabo je la… ade rezeki, adela… lagipun ko bukannya BERUSAHA sangatkan… So, jangan lah mengharap sangat… Relax… Insyaallah ada rezeki tu, adela…
YUP… I’m planning / not really planning untuk pregnant.. Yan dah berhenti amik sebarang pil dan suntikan… 2 bulan lepas… kalau ikutkan pengalaman sebelum dapat Ammar dulu, 3 bulan lepas Yan berhenti amik suntikan.. Kalau ikut buku pun elok biarkan 3 bulan lepas berhenti makan ubat baru berUSAHA untuk dapat baby lagik… So, all I have to do is… BERSABAR.. dan di atas sebab itu gak Yan refuse to diet dan menguruskan badan.. Biar je … Tapi takdela biar sangat… kawal gak lah… nanti obes pulak…ok sekian laporan pada hari ini….
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: