Jeng jeng jeng…

Setelah 4 kali Yan wat test… dan kali ke 5 (itupun Mr. Hubby dah beli 4 lagi pregnancy test)

Alhamdulillah … telah timbul 2 line di situ…. Maknanya… Yan pregnant… Tapi line tu tak jelas kan? dan seminggu pas tu Yan sesaje nak confirm kan lagik … Baru je titis urine, dah jelas kelihatan line merah tu…. Hah… confirm Yan pregnant… Yan simpan berita ni daripada semua.. Termasuk parents dan adik beradik… Tak tau macam mana nak bagitau.. Yan pun alhamdulillah tak mengalami sebarang alahan macam masa pregnant Im & Ammar… jadik kalau ikut pengiraan, Yan dah 7 minggu… Harap-harap Yan dan baby akan sihat sehingga saat melahirkan…

Reaksi Yan..tak tentu arah masa tunggu result sensorang dalam bilik air…

Reaksi Mr. Hubby, asyik tanya je dari luar toilet… Macam mana Ma? berkali-kali

Bila dah ade result, Yan pun tunjuk kat Mr. Hubby… Tak terkata apa… Maybe tak tau nak kata apa… Pastu baru ade reaksi gumbira dari Yan… Yan gembira sangat…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: