Morning Sickness..

Saya , eh kenapa Yan tetiba bahasakan diri tukar-tukar ni? Kejap SAYA, kejap YAN …
Okaylah Yan lah ..
Morning sickness.. Yan tak terkecuali.. Tapi Yan kene tambah.. Maghrib sickness.. Yan akan mual bila berus gigi.. Owh.. teruk betul.. Boleh kata setiap pagi , Yan akan amik masa tambahan dalam 5 minit daripada waktu biasa untuk aktiviti tu.. ( bukan berus gigi, tapi m**t*h) …
Begitu juga pada waktu Maghrib.. Kenapa maghrib? Yan selalu sampai rumah (selepas amik anak-anak kat umah Mama) pada waktu maghrib.. dalam erti kata lain, kalau balik awal pun,
selepas habis cerita MATAHARI…
Dah azan, dan habis cerita tu, barula terkedek-kedek nak mandi…
Tak elok kan? Takpe, tunggu cerita Matahari habis, baru Yan tak mandi malam lagi… (degil)
Namun, Yan boleh dikatakan sudah hampir meninggalkan era morning sickness tu..
Sebab, alhamdulillah hari ni Yan tak ……………
Yahooo….
Cepatlah Yan pulih semula.. Barulah ada mood nak makan-makan, masak-masak,
shopping -shopping, tulis-tulis dalam blog lagi… .
Ops, ade hutanglah.. ade tag yg tak jawab.. Jangan mare…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: