Tentang Dia..

Yan telah di tag oleh rakan kite… Maaf Yan lambat buat… Yan cuba jawab la ek.. Sebenarnya walaupun usia perkahwinan kami dah hampir 4 tahun, namun semakin lama, rasanya makin banyak yang Yan perlu pelajari untuk fahami TENTANG DIA…

1. He is sitting in front of the TV, what is on the screen?
815 (Golf, golf, golf) Sampai Yan pun ble tau orang tu pakai ‘golf club’ jenis ape (eh betul ke?).. tapi yg paling Yan familiar ‘driver’ la… Haha.. (dengar bunyik pukulan tau…)
411, 412, 413 or 701 dan 103 (8pm everyday)

2. You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Coleslaw (betul ke ejaan ni?)

3. What is one food he doesn’t like?
Sayur kangkung … sebenarnya banyak lagi.. tapi tu yg paling tak suka..

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
bergantung pada tempat yg kami tuju.. kalau kenny , die akn order quarter meal chicken ngan black pepper sauce + 1.5 coleslaw + 1.5 whipped potato + any muffin + ice lemon tea

5. Where did he go to high school?
Sek. Alam Shah, Cheras 1994 – 1998

6. What size shoe does he wear?
9 or 10 bergantung jenis kasut

7. If he was to collect anything, what would it be?
Barangan jenama Callaway (golf lagik?) * erk silap TAYLORMADE

8. What is his favorite type of sandwich?
Sandwich telur kot.. Saya tak pernah wat sebab saya tak suka … (I’m corry)

9. What would this person eat every day if he could?
yang saya perasan…ape-ape yang saya masak.. tapi saya jarang memasak… Ikan bilis goreng + kentang goreng + tempe goreng + cili api +bawang +kicap… (teruk kan saya?)

10. What is his favorite cereal?
coco crunch

11. What would he never wear?
barang yg diperbuat daripada emas..

12. What is his favorite sports team?
Liverpool

13. Who did he vote for?
Alamak.. tak tau… * Hubby kat ” vote 4 the party not 4 the candidate”

14. Who is his best friend?
Aidzeel, Hazran, Ding Dung (ade lagi kot..)

15. What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
Naik angin dan menjerit serta menyindir (banyak nye…)

16. What is his heritage?
ntah.. Jawa + Banjar ( tapi tak reti cakap pun…)

17. What is his favourite colour?
Hitam kot.. * Hijau

18. What is his habit?
Tido… zzzzzz…..

19. What is he proud of?
Yan rasa, die layak berbangga dengan diri die sendiri dan family kami….

20. Lastly, do you think he will read this?
Sudah semestinya….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: