Hari Keempat

Yan dah kene selsema.. hidung asyik tersumbat… lebih-lebih lagi dok office yang ber air-cond (kalau takde air- cond panas la pulak) Rasa nak demam pun ade dah ni.. . Ops lupa nak melaporkan check up My Baby yang dah 17 minggu… Keadaannya sihat dan membesar dengan baik.. Tapi…. Uri / plasenta masih berada di bawah … My Baby berada betul2 atas uri die… Amboi … selesa sangat ke? Tolonglah pusing anak ku…

Pagi tadi, hantar Ammar, die nangis .. Pastu lagi tambah haru, Imran pun nangis.. Mengada sungguh.. dan kesekian kalinya Yan akan marathon stelah meninggalkan mereka….(macam manelah uri tak dok kat bawah je?) Emm.. balik nanti ape agaknye laporan terkini ek?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: