Selamat Pengantin Baru -Sue & Alai

3 of us
Apakah.. pencahayaan ini…

Sue & Alai

Semalam, Yan menghadiri Majlis Perkahwinan Sue & Alai…

Sue dan Alai , dua-dua ex Politeknik Shah Alam.. Haha… Ntah bila sebenarnya diorg ni mula bercinta.. Yan pun tak pasti… tapi seingat Yan dah dekat-dekat nak habis Dip dulu.. lama kan? Alhamdulillah percintaan mereka berakhir ke jinjang pelamin.. dan insyaallah berterusan ke tahap seterusnya hingga ke akhir hayat… Amin..

Yan datang pun dah habis waktu jemputan sebenarnya.. Haha.. Yan boleh terhilang kad jemputan… nasib baik ade kawan yang boleh bagi alamat rumah Sue… kami gagahi juga ke Taman Medan PJ.. Dan akhirnya buntu gak bila dah sampai Taman Medan.. Nasib baik En. Alai cekap menunjuk arah melalui telefon.. Haha.. Alhamdulillah sampai juga kami .. Both of them sangat rapat dengan Yan masa Dip dulu.. Kenangan dengan mereka takkan Yan lupakan.. Ada ramai lagi rakan-rakan yang belum menamatkan zaman bujang… Bila lagi agaknya?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: