Happy Farther’s Day

Kepada semua kaum bapa, Yan ucap selamat hari bapa..
Apa hadiah hari bapa? Yan tak sempat wat cheese tart untuk Mr. Hubby..
Kerana kesuntukan masa..
Jadi, kami pergi menonton wayang…
Terminator Salvation..
Cerita yang best.. sehingga anak-anak pun boleh tertidur dalam panggung…
Dan sehingga Yan tergigil-gigil menahan nak terkucil..
Emm… bukan cerita tu bosan, tapi anak-anak dah terbiasa dengan jadual taska,
waktu tidur kul 1pm
dan bukan lah menakutkan sangat.. tapi sebab Yan dah minum air banyak..
Sila gelakkan Yan kerana itulah first time Yan kuar panggung paling last
sebab keluar je toilet sume org dah habis keluar panggung..
Dan saya perlu ruang untuk mendukung anak yang tidur.. urgh.. rasa nak patah kaki…
dan sempena hari bapa, Mr. Hubby telah menghadiahkan diri sendiri ‘Driver’ (salah satu iron golf) kerana Yan telah menghadiahkannya ‘Putter’ pada hari lahirnya..
Muahaha.. ble ke? bole aje.. Mahal tu… padahal besi jer.. buat pukul2 bola..
Dan sebagai hadiah tambahan … Mr. Hubby dibenarkan mencuba ‘Driver’ nya pada malam hari di Driving Range… Nasib baik Morib jer.. setelah memukul kira-kira 100 bola, Mr. Hubby sangat berpuashati dengan ‘Driver’ nya yang baru.. (dulu punya dah patah)
Mr. Hubby : ” Yang, best lah driver ni.. saya pukul jauh .. lurus plak tu…
One day, nak bawak yang tengok saya pukul bola paki driver tu.. “
Yan : senyum jer..
* kesimpulannya… (ceh macam karangan) okaylah kan.. die bukan main perempuan… die cuma main GOLF… sekian, cerita hari bapa…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: