Tentang Anak-Anakku Yang Girang

introducing My New Look – my make up..

Nak cerita sikit pasal keletah anak-anak Yan..
Dah macam pakai eye shadow kan? Itu angkara Imran.. bengang betul … Tapi Ammar pun salah.. Suka rampas barang abang die.. Dan bila abang dah ngamuk, die pun tolaklah Ammar.. dah tertonggeng mamat tomok tu.. sebenar itu cerita selasa lepas.. dan Rabu bertambah lagi lebam kat mata sebab die terlanggar ape tah masa berlari.. Adoi.. kesian sangat Mamat Tomok.. Bila bawak g klinik, dr. kata, lebam tu tak bahaya.. sebab anak Yan masih bergerak aktif .. kalau bahaya, anak Yan mungkin akan muntah-muntah or tidur or lemah.. Jadi, Yan hanya tuam dan sapu ubat hilang lebam..(yang kuar iklan tu).. Tu yang dah hilang lebam tepi mata die.. tinggal lebam kat kelopak.. dah macam orang pakai eye shadow ..
kalau orang tanya, Yan akan jawab,
“Biasalah kan.. budak baik memang macam tu..”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: