Wing Chair Merah Ku..

Entri gambar sofa dan wing chair cavenzi ni, bukan ada apa-apa cerita pun… Sebelum ni lawat blog MamaAqilah.. Mama Aqilah tengah survey wing chair kat cavenzi, dan pagi ni Yan baca kat shoutbox, MamaAqilah nak tengok lak wing chair Yan.. So, ini aje gambar yang ade.. takde gambar sebijik-sebijik.. Harap MamaAqilah puas hatila ek..
Yan nak beli sofa L shape tu je.. pastu Mr. Hubby lak berkenan wing chair.. Die kata, “Macam Bos lak duduk kat situ” Warna tu, Yan yang pilih .. Tapi sekarang , rasa macam dah boring lak tengok.. sarung sofa tu boleh tukar2 dan basuh tau.. Jadik, rasa macam nak tukar rupa sikitlah… (ceh, sikit ?)
Lebih2 lagi si Ammar dah buat sabotaj kat sofa tu.. Die tumpahkan ubat batuk … Angin jer..
Sape-sape tau kat mane ble buatkan sarung sofa dengan harga yang berpatutan?
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: