Da balik dah…

Set Cadar dan Comforter (Benda pertama yang Yan cari…)
Tambah koleksi kain batik untuk berpantang dan untuk wat kain (kain batik lepas)
+ sarung kotak tisu

Minyak gamat lor…

Coklat la apelagi…

Haha… beg untuk isi barang-barang yang diborong….
Cerita pasal percutian kami di Langkawi.. Biasa-biasa sahaja.. Ntahlah.. Mungkin pasal takde pun excited nak melawat tempat-tempat bersejarah di sana.. sebab ahli-ahli yang lain pun lebih minat membeli belah daripada berjalan-jalan.. Jadi memang takde gambar tempat-tempat yang selalu orang pegi.. Yang ade cuma gambar.. Ape yang Yan terbeli.. (hahaha.. ter kata nya…) Bukan murah sangat pun.. tapi kalau peminat pinggan mangkuk kaca macam vantage, corelle, luminarc, vision dan macam-macam lagik memang sorga.. dan kalau dah beli kene fikir nak mengangkutnya pulak… Memang sgt best kalau kene charge kat kaunter check in beratus-ratus RM kan? Yan memang tak membeli barang2 tu…Macam mana nak angkut.. dengan anak-anak lagi dengan perut lagi… Huahaha.. Takpela.. 10 tahun lagi (kalau panjang umur dan ade rezeki) bolela beli bende-bende macam tu..

Hahaha.. masa pergi, Yan bawak 1 je beg… bila balik, beranak lak beg tu.. Ye la.. memborong coklat sampai beratus RM.. biasalah kan.. adik beradik je dah 8 keluarga… Kawan pejabat lagik.. Mak mentua + Pak Mentua kene ade yang special sket… Walaupun PaMa ikut sekali, beli gak la untuk Mama tu.. Takkan die tengok je kan.. Biasalah kan..Mane yang larat bawak jela.. Tu pun macam tak cukup je..

Yan dah cukup gembira bila dapat set cadar tu… Nasiblah membayangkan nak kene mengangkutnya payah.. Kalau tidak… ntahlah….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: