Kesukaan Mr. Hubby (Juadah berbuka semalam)

Semenjak dua menjak ni Yan dan Mr. Hubby rajin ke dapur.. Kira berasap asap lah dapur Yan tu..Semalam makanan ala seafood.. Tomyam sayur + udang dan ikan siakap bakar.. Emmm.. tomyam tu senang jer.. Ikan bakar pun.. Tapi selama ni kat umah Mama, Yan bakar atas dapur je.. Semalam buat pertama kali nya Yan bakar kat rumah ni guna oven.. Disebabkan Yan tak berapa arif tentang function yg banyak kat oven tu, Yan pun gunakan talian hayat.. Sape lagi, kalau bukan sifu memasak.. Pn. Normi.. la.. Thanks Normi , lihatlah hasilnya…
Hehehe… sekian laporan pada hari ini.. dapur bakal berehat dihujung minggu.. Tapi, rasa gatal je tangan ni nak cuba resepi yang lain..
* Eh, ada orang ajak shopping baju raya la weekend ni? jadi ke?.??
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: