Hasil hobi 1

Kalau terbaca entry hobi baru Yan, Yan ada cerita nak cuba jahit jubah kan? Okay, hasilnya Yan dah berjaya buat 1 jubah.. Kalau tengok bentuknya, dah jadila seperti yang Yan nak.. Tapi kalau tahap kekemasan jahitan, Yan belum okay lagi… Perlu lebih latihan.. Jubah tu memang buat takde cutting.. Yan ikut jubah siap yang ada.. Jadi, bolela Yan pakai masa pregnant ni… dan lagi, Yan cadang nak tambah jahitan manik pada depan baju dan hujung lengan.. Okay ke kawan-kawan?
Sebagai memulakan sesi belajar ikut buku seni jahitan yang Yan beli tu, Yan cuba buat baju kedah… Untuk dipakai lepas bersalin nanti.. Emm.. dah siap jahit tepi, tinggal nak cantum je.. Dan lagi, baru cuba buat baju je.. Kain belum lagi..
* mencabar betul nak potong kain selain kain cotton.. Kain cotton viscose tu pun tak kurang degilnya.. Sabar je la..
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: