Celebrate Birthday Ammar

Terima kasih kepada kawan-kawan yang wish Ammar … Semalam kami celebrate birthday Ammar secara sederhana di rumah MaPa.. Makan yang biasa-biasa sahaja.. Cuma beli KFC bucket dan Kek Butter Longan.. Kenapa kek Butter Longan? Sebab selalu sangat beli kek yang ade unsur coklat.. Orang veteran tak minat makan coklat sangat.. Dan yang penting, decoration kek tu, ade buah kesukaan Ammar.. Buah kiwi..Mamat ni memang suka makan buah.. Beza sangat ngan Imran..
* Tapi, kenapa kalau tengok gambar-gambar kat atas tu, dah macam birthday Imran lak.. Superman ni suka curi perhatian orang tau… Kesian Ammar..
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: