Menghitung Hari

Yan sekarang boleh dikatakan menunggu hari.. Last Monday g wat scan 4D.. Untuk tahu kedudukan baby.. Kedudukan uri dan last sekali jantina baby.. Alhamdulillah.. Kedudukan kepala baby dibahagian bawah.. dah masuk tulang pelvis .. Dah engage.. Masa scan, my baby tengah bermuka masam.. mirip wajah Ammar.. berat jangkaan, 2.8kg.. dan dijangka tak lebih 3.0kg.. berpadananlah dengan berat Yan yg tak naik banyak.. sekarang ni cuma 56 -58 kg.. tak sampai 60kg.. Dan jantina baby? It’s a BOY again.. Bak kata dr. Terserlah kelelakiannya… Tetapi, nak confirm, tunggula baby keluar kan.. Manelah tau… Semuanya terletak pada ketentuan Allah.. Yan pun redha je la.. Kalau lelaki, cukuplah 4 lelaki terdekat dalam hidup Yan untuk memegang / mengangkat 4 bucu usungan keranda Yan nanti.. Kalau perempuan, bolela Yan wat teman pilih pilih kain nanti… InsyaAllah…
Barang-barang baby pun dah siap sedia dalam beg.. termasuk brg Yan..
Kabinet baju budak-budak ni pun dah siap pasang dan berkemas…
Kerja-kerja major kat pejabat pun Yan dah siapkan.. dan dah letak kat dekstop supaya bos senang nak akses..
Cuma sedang menunggu hari nye je lagi..Mintak semua mendoakan Yan dan baby selamat..InsyaAllah Yan akan cuba sentiasa update dari masa ke semasa… Jumpa lagi ya..
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: