My BFF Wedding

Zain & Acik (Linda)
Okay.. Dimulakan dengan cerita Sabtu lepas 12/12/2009 … Yan menghadiri majlis yang pertama setelah tamat tempoh berpantang.. Owh.. jgn kata apa-apa tentang muka Yan yang bagai dipam-pam… Kata kakak urut, Yan terlebih tido… Emm.. apa apa ajela…
Cerita tentang pengantin, sebenarnya both of them kawan Yan masa sekolah rendah dulu.. Kalau kata kawan sekolah rendah, it means, kawan Mr. Hubby gak.. Diorg ni ikut jejak langkah Yan dan Mr. Hubby.. Kawin dengan rakan sekelas.. Dah jauh merantau, belajar dan bekerja akhirnya rupa-rupanya jodoh didepan mata… Itulah ketentuan Allah.. nak kata apa kan…
Okay.. Yan g ngan Mr. Hubby dan Ammar sahaja… Disebabkan rumah MIL pun dekat dengan wedding place, MyMIL offer untuk jaga Asyraf.. So, setelah dibekalkan susu, Yan pun g la majlis ni… Kojap jo… 1 jam… Imran? Dio tak nak tinggal adik baby.. takut orang bawak lari.. padahal dah siap siap pakai sedondon ngan kitorang.. Sayang betul die kat adik baby..
Kengkadang my kakak saje menyakat die nak amik Ammar.. die bole kata ” amikla.. abang ada adik satu lagi..” tak heran dah ngan Ammar.. Sabo jela.. Tapi sebenarnya Ammar dan Imran sentiasa meRINDUi antara satu sama lain.. sebab, kalau salah sorang takde, mulala yang sorang lagi tanya.. Urgh.. kecik-kecik dah pandai tunjuk EGO…

Advertisements

3 Responses so far »

  1. 1

    YAN said,

    Nis,Kalau nk diikutkan berat aku dah turun lebih ringan daripada sebelum peknen pasal sblm peknen aku memang dah agak berisi.. last month berat aku 52kg. Sblm peknen berat aku 55-56kg.Muka aku nampk sembab kan?

  2. 2

    fuadnis said,

    ala..jelesnye aku yan..aku gak tak turun2 berat..huhu..ko diet betul2 ke??bagilah aku petua..ko kan bagus bab bagi petua(ingat tak camne jahitan aku cepat elok??hehe..)muka ko nampak letihla..penat jaga 3org anak yee..

  3. 3

    frida[norm] said,

    yan, aku x tengok pengantin, tp tengok ko. Cantikkk!!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: