Ariani?


Terus terang … Yan terpengaruh dengan gaya bertudung Mother In Law dan Sis In Law.. Memula tak tertarik pun nak menjejakkan kaki ke butik tudung terkenal ni.. Nak story pasal tudung chiffon kuning tu… My SIL dah pernah beli kat sini .. Bila MIL & SIL belek2 tengok macam bole tempah je kat tailor.. jadi diorg pun tryla wat.. bila dah siap, dan pakai dengan tiara ari*ni tu, jadila macam yang Yan pakai tu…hehehe… kalau kat butik tu tambah batu manik banyak2, harganya RM129.. tu yg paling simple kot… tapi yang Yan tempah ni , kos kain RM 12.25 (1/2M)+ tempah jahit RM8 = RM20.25 …. lu fikir sendirila …
* Tiara thai silk plak dapat 2 = RM69, tiara cotton pun 2 = RM69
* harap entry ini dapat menjawab soalan Pn. Dell…

Advertisements

5 Responses so far »

  1. 1

    ya betull..betul…mmg boleh jahit sendiri tudung luarnya tu. apa lagi yaann…??menjahit lagi lah, projek tudung pula.

  2. 2

    YAN said,

    erk… kedai jahit tutup wat masa skrg.. pasal kesuntukan masa…miahaha… bole ke alasan tu?

  3. 3

    gee ryder said,

    tudung chiffon mmg jgn dibeli kt ariani u..mhl berhantu..xpdn lgsg ngn kain yg se'coet' tu.untung gile la kalo tempah jahit

  4. 4

    YAN said,

    Memang kak… telan air liur bila tengok harganya..Emm.. kain chiffon yang Yan beli tu 1M ble dapat 2 ..rasanya kain jersy pun bole kot buat macam ni.. nanti nak try la..

  5. 5

    ~PakKaramu~ said,

    Pak Karamu menziarahi blog anda


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: