Archive for February, 2010

Lagi Untuk Dijual

B008 – RM200 / 4M
BOO7 – RM300/ 6M – SOLD
B006 – RM200 / 4M

B005 – RM200/ 4M – SOLD
B002 – RM140 / 4M – SOLD

B001 – RM 140 / 4M

B004 – RM 140 / 4M – SOLD

B003 – RM 140 / 4M – SOLD

Advertisements

Leave a comment »

Untuk Dijual – 100% Cotton

A 001 – RM200 / 4M – SOLD
A 002 – RM200 / 4M – SOLD
A 003 – RM140 / 4M – SOLD
A 004 – RM 200/4M – SOLD
A 005 – RM 200 / 4M – SOLD
A 006 – RM 140 / 4M – SOLD
A 007 – RM 200 / 4M
A008 – RM 140 / 4M – SOLD
A009 – RM 140 / 4M
A010 – RM140 / 4M – SOLD
A 011 – RM140 / 4M – SOLD
A 012 – RM 140 / 4M – SOLD
Kepada kawan-kawan sudi-sudilah kiranya membeli belah bersama Yan.. Setelah puas membeli untuk diri sendiri Yan nak mempelawa kawan-kawan sama-sama juga merasai keselesaan dan kesenangan menguruskan pakaian berasaskan 100% kain kapas.. Untuk permulaan, terdapat 2 jenis kain kapas yang Yan peragakan di sini.. Kepada semua penggemar kain kapas, sudi-sudikanlah PM Yan hunnybunny2707@yahoo.com sekiranya berminat… Okay…
* Thanks pada pembeli-pembeli semua.. seronok berurusan dengan kalian..

Comments (3) »

Bila gambar berbicara

Sibuk nak borak gak
Tengok gambar pun tau diorang berdua kepoh type..

Erk .. Capture by Imran

By Imran too..

Luv this capture

Leave a comment »

Asyraf 3 bulan

Nak story sket pasal anakanda Yan yang ke 3 ni.. Lambat bebenor nak update pasal last month punya check up kan? tak kira nak cerita gak perkembangan Asyraf… Berat nya 5.8kg, sudah pandai mengagah orang.. sangat suka senyum, masih menyusu segar dari Mama.. last week 30/01/2010, kami telah mengadakan majlis kesyukuran dan ukur jambul untuk Asyraf di Kanchong.. Erk.. memang tak jemput sesapa pun kecuali ahli keluarga TERdekat… Humangaih walaupun tak jemput ramai, goodies yang kusediakan habis langsai…nasib baik cukup.. Hehehe…
Okay.. kali ni anakanda ku di pegang oleh Abang Khir aka selaku second brother in law yang tua… Dulu Imran dipegang oleh Abang Asan aka abang sulung Mr. Hubby (masa tu Mr. Hubby baru saja mengalami kemalangan motor dan tak boleh dukung Im) for the second , Ammar, baru Mr. Hubby yang pegang.. so, rasanya dah cukup lah kan? Hahahha… (ayat orang nak tutup kilang)
Untuk anak Yan yang ketiga ni, banyak perkara yang kami tak pernah buat tapi kami buat / terpaksa hadapi…Macam masa kelahiran Asyraf, Mr. Hubby dapat tengok sendiri bagaimana Yan sakit sehingga baby keluar.. Dan selepas tu Asyraf kene jaundice.. bukan sekejap tapi prolong jaundice jadi Yan siap kene bermalam di hospital … Dan setelah majlis cukur jambul, Mr. Hubby berbesar hati nak mencukur keseluruhan rambut Asyraf sampai licin…. Hahahhaa… Dan yang paling membanggakan, (Yan la kan … org lain tak kot..) Yan masih kuat semangat breastfeed Asyraf.. dan merajinkan diri memerah susu untuk bekalan harian Asyraf… Alhamdulillah… Yan amat berpuashati bila mana setiap kali check up berat Asyraf meningkat dengan baik dan membanggakan.. Dan Yan sudah dapat menyesuaikan diri dengan rutin semasa keluar berjalan or membeli-belah dengan Asyraf yang masih breastfeed … (kasi susu secukupnya sebelum melangkah keluar kereta dan Asyraf akan kekenyangan dan mamanya boleh memilih barang dengan senang hati… vavavva..)
Terbaru, anak-anak ku diserang batuk… termasuklah si kenit ni.. kesian betul.. Semoga anak-anak Mama cepat sembuh…

O.. Asyraf sangat mudah dijaga.. Dia ala-ala sopan dan manja gitu ngan Yan..Bila berada di rumah, die lebih prefer direct bf botol-botol die bo layan… hehehe… sayang budak mucuk masam tu…

Comments (2) »