Untuk Dijual – 100% Cotton

A 001 – RM200 / 4M – SOLD
A 002 – RM200 / 4M – SOLD
A 003 – RM140 / 4M – SOLD
A 004 – RM 200/4M – SOLD
A 005 – RM 200 / 4M – SOLD
A 006 – RM 140 / 4M – SOLD
A 007 – RM 200 / 4M
A008 – RM 140 / 4M – SOLD
A009 – RM 140 / 4M
A010 – RM140 / 4M – SOLD
A 011 – RM140 / 4M – SOLD
A 012 – RM 140 / 4M – SOLD
Kepada kawan-kawan sudi-sudilah kiranya membeli belah bersama Yan.. Setelah puas membeli untuk diri sendiri Yan nak mempelawa kawan-kawan sama-sama juga merasai keselesaan dan kesenangan menguruskan pakaian berasaskan 100% kain kapas.. Untuk permulaan, terdapat 2 jenis kain kapas yang Yan peragakan di sini.. Kepada semua penggemar kain kapas, sudi-sudikanlah PM Yan hunnybunny2707@yahoo.com sekiranya berminat… Okay…
* Thanks pada pembeli-pembeli semua.. seronok berurusan dengan kalian..
Advertisements

3 Responses so far »

  1. 1

    DYLA said,

    YAN,aku tak paham la yan.. skang ni ko dah buat bisnes jual kain cotton ni ke??lg satu. brapa harga nye utk kain ni?

  2. 2

    YAN said,

    Dell, ape yg ko tak faham? Ye betul aku skrg berjinak-jinak dengan dunia bisnes… as for permulaan nak cuba jual kain-kain ni… Harganya ada RM140 dan RM200.. Masih bertatih ni Dell.. Japanesse Cotton dan voile.. Ada yang ko dah berkenan ke? wat masa ni, labelling die, ikut turutan dari atas ke bawah… hehehe… later update, aku kasik label cantik-cantik…

  3. 3

    DYLA said,

    ooo mcm tu…. bagus bagus….nanti senang aku usha lagi


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: