cotton exclusive

Ini adalah entry sticky mode—- sila scroll ke bawah untuk entry terbaru

Okay, boleh dikatakan semua cotton embroidery telah habis dijual.. Alhamdulillah … thanks a lot kepada kawan-kawan yang sudi membeli… Di sini masih ada lagi cotton exclusive yang cantik-cantik dan sudah pasti lembut materialnya.. So, enjoy melihat pilihan-pilihan kain di sini .. sebarang pertanyaan boleh terus diajukan di bahagian comment, chat box kat tepi tu or email pada Yan di hunnybunny2707@yahoo.com

C001 – RM 200 / 3.5M / lerang 60″

C013 – RM200 / 3.5M / Lerang 60″

C014 – RM 200 / 3.5M / Lerang 60″

C015 – RM200 / 3.5M / Lerang 60″
C016 – RM200 / 3.5M / Lerang 60″

C018 – RM160 / 3.5M / Lerang 60″

B001 – RM140 / 4M
B008 – RM200
A007 – RM200

Advertisements

5 Responses so far »

  1. 1

    fuadnis said,

    yan, nk tanya sket..nape ade duit 50sen stiap gambar??hehe….

  2. 2

    YAN said,

    Untuk bagi perbandingan saiz bunga dengan duit syiling tu…

  3. 3

    b a r | n e said,

    yayan, sila ambik award di blog aku okeh 🙂

  4. 4

    DYLA said,

    aku nak gelak la si anis ni pun..

  5. 5

    YAN said,

    ko macam tak kenal kawan ko tu dell..


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: