Dan pemenangnya….

Dengan ini secara rasminya Yan menutup sesi teka teki tekuk ….
dan Yan dah dapat pemenangnya..
Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi meneka.. hehehehe…
Yan memang minat MPV dan jenama yang Yan minati adalah Toyota WISH..
tetapi, Yan hanya mampu membeli
MPV juga, PROTON EXORA..
TAHNIAH kepada PN. DELL
kerana meneka dengan tepat sekali…
Advertisements

7 Responses so far »

  1. 1

    chugie said,

    heheh.. memula nk gak teka kereta tu, tp cmne lah leh x terkeluar? aduh! hehehe..tahniah deyl!

  2. 2

    woooohhooooo!!! Tahniah, tahniah kepada pemenangnya. Oh, hadiah tak yah pos la kut? Belanja makan pun jadikk, fetch deyll diumah naik exora g mkan2…akeke

  3. 3

    fuadnis said,

    adeeehhh…klu aku jawab ikut format yg betul mesti aku dah menang..hahahaha…tahniah dell!!

  4. 4

    gaban said,

    ala…yan….aku teka dh dekat nak kena la tu…xkan x leh dapat hadiah kot? konsolesen pun jadik la…

  5. 5

    DYLA said,

    hehehe.. suziey… nasib aku teka betul. aku dah nak teka alza ngan livina dah. tapi nasib gak alza n livina tu kecik.yan, aku bajet ko amik wish sbb ko minat kan… (aku pun minat… huhuu….minat je la… nak angkat satu nan mampu ni ha…)

  6. 6

    YAN said,

    hahahaha… macam macam la korang… tapi kalau aku pakai wish mesti best kan? emmm berangan la…

  7. 7

    b a r | n e said,

    aku angankan caldina (salah satunya..wish pun penah masuk list dulu, banyak benau angannya hehe)..ntah bila la nak jadik kenyataannya tu.


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: