From Taiping With Love

Say cheese …

Cik Azizah wit Asyraf

Gediknyala bila nampak camera..

layan FB la .. apalagi…

Cik Intan yang sedang hangin sebab … tut…

Pakcik Hamzah suami Cik Azizah

Nilah Pakcik Asmawi suami Cik Intan

Ni Abah… Abah ngantuk pasal tak dapat smoking dan lum medang nescafe

Mak.. yang gumbira dalam hati ada bunga…

” Mama kene amik macam ni… baru la betul…”

Muka puas hati dan Ammar dah mula bosan

Nampak sangat bosan

Hehehe… Ntah apa kaitan gambor-gambor ni ngan tajuk entri tu… Lantaklah… Tolong maafkan jelah.. Ntah pape.. melawat orang sakit.. tapi ble plak bergambar … bukan takat bergambar, bergambar sakan… pakcik Mawi ni sakit diabetes (betul ke yan eja? senang cerita kencing manis lah.. ) tahap tinggi punye.. sebelum ni ntah dah berapa lama pakcik Mawi dok spital, kami tak dapat melawat… Jadi, mak abah ajakla kitorang g melawat…
Punyela lama tak balik tepeng.. last visit, masa tu pregnant Ammar… Hahaha… sekarang Ammar dah 2 tahun setengah… pastu siap ada Asyraf pulak… Hahahah.. Yang Yan ni ingat dah teruk sangatlah pakcik ni.. Sekali bila sampai, korang tengokla sendiri gambor nye.. Emmm… Nampaknya visit kali ni lebih kepada untuk Mak jumpa adik adiknya.. Muka mak ngan adik beradik seiras gak kan? Hahaha… Kalau belah mak ni, semua adik beradiknya perempuan cuma seorang je lelaki tapi dah meninggal… Kalau belah abah, semua lelaki.. Hahaha… kene plak gen tu kat Mr. Hubby … jadik kompem sume anak Yan lelaki….
Kami gerak dari Banting kul 10pg sampai Simpang, Tepeng umah cik Sanah kul 2ptg .. gerak g Hospital kul 4:15ptg.. Tunggu sampai kul 5 – 6 ptg … balik.. minum2 ngan pakcik Hamzah dan Makcik Zizah sampai kul 7mlm.. gerak balik ke Banting semula… Sampai Shah Alam kul 9.30mlm… berlegar sekitar Shah Alam mencari tempat makan … Humangaih.. ramai sungguh manusia yang keluar rumah .. almaklumlah hujung bulan dan malam minggu… lepak lepak lepak… lastly kul 10.30mlm g seksyen 8 .. dah tak selera nak makan.. actually Yan tak berapa selera makan kedai mamak memalam ni.. tak sedap.. kul 12 > gerak balik Banting …
Yan dah ngantuk tahap ultraman.. Jadi, gue ngorok je… ngan Asyraf… Nasiblah Mr. Hubby baterinya tak kong… Yang kelakarnya tetiba kat area mane ntah kat banting ada road block plak… terkezut gue.. cepat-cepat tarik seat belt.. Yan tekejut semua org tekejut.. hahaha… gelabah btul.. Kul 1 am sampailah di rumah… Alhamdulillah.. Apalagi, pengsan…. zzzzzzzz… habislah cerita hari Sabtu lepas…
* almost all of picta above taken by Abang
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: