Archive for April, 2010

Entry merajuk

Salam semua… Yan sedang berkira-kira untuk menutup blog ini.. tiap kali nak update, nak letak gambo, tak ble … ntah mane hilang function tu yan pun tak tau… lelama bengang la pulak… Normi, sila ajar aku wat wordpress…

Comments (4) »

geramnye…

Argh… nape tak ble upload gambor ni? orang nak jawab tag Dell…

Comments (4) »

1 April = Birthday Mr. Hubby

Di mana saja dengan BB ber FB
Khusyuk sangat…

Birthday boy… erk.. boy ke? man lah…

ye ye je ngoder.. lapar bangat katanya…

His & Mine

Selamat Hari Lahir buat Mr. Hubby… dah bertambah lagi umur … dah 29 tahun.. Tahun ni Mr. Hubby kepingin hadiah awal .. Ye sudah ditunaikan … Blackberry Storm menjadi idaman… Sebenarnya saling bertukar hadiah… My present pun dapat awal.. Blackberry Bold 2 …
Emm malam tadi g makan-makan anak beranak je kat secret recipe bukit tinggi… Awat jauh sgt? Banting pun ada… Sebab Mr. Hubby dapat voucher RM50 dari MST Golf… Dan Mr. Hubby telah terjebak untuk menggunakan voucher RM50 nye dengan membeli Driver baru bernilai RM6++ … vavavavava… apa-apa ajela yang… janji awak gumbira…
Okay, semoga awak sentiasa dikurniakan kesihatan, rezeki yang banyak dan HALAL serta mendapat keBERKATan dari ALLAH S.W.T di DUNIA dan di AKHIRAT… Amin….

Comments (3) »