Archive for May, 2010

Melaram je kejenye…

Yayayayayayayyayaya… yan sangat suka melaram, yan sangat suka kain… yan sangat suka membeli belah.. yayayayaya… maaf kan ajela.. orang yang sedang tensen ni… daripada die mengaruk dok kat umah, layan kan jela… hahahha ketawa jahat… weng weng betul…

Advertisements

Comments (6) »

Menjawab tag Pn. Dell

Entry ni khas untuk menjawab tag Pn. Dell yang dah berkurun lama…. huhuhu… ampun ya… kasut putih or cream ni tak pernah pakai lagi… Yan selalu pakai yang hitam tu.. pasal handbag kaler hitam.. kalau rajin sket, transfer segala khazanah dalam beg hitam ke beg kaler coklat or putih, barula pakai kasut ni kot.. wat masa ni, memang MALAS..

Yan tak banyak kasut.. Kebanyakan kasut Yan jenis pakai buang… kalau rosak, buang … tapi rasanya 2 kasut ni tahan lama … Mr. Hubby yang belikan … tu yang cermat sket pakai tu…. hehehe …

Tapikan.. Yan sekarang kepingin kasut sassari crocs.. tapi kan… bende tu dah tak kuar lagi… yang ade kat bukit tinggi pun yang saiz gabak besor.. takkan la Yan nak beli gakkan…

Tengah dok usha… sandal yang baru neh.. sandal yg ku pakai ke hulu ke hilir skrg dah haus tapaknye.. Yan bukan jenis yang memilih jenama, tapi kalau nak bezakan yang jenis ba** ngan crocod*le ke, sembo*ia ke, memang yang well known dan branded tu tahan lama la… Urgh… money money money show me the money…. huhuhuh mata duitan la ko Yan… 

Comments (2) »

I’m new to this page

Hye sume.. Yan dah betul-betul merajuk ngan my blog.. so, dah buat keputusan untuk tukar kepada wordpress… I dont know why wordprees.. dont ask.. rajuk ku payah untuk dipujuk…

Comments (2) »

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Leave a comment »