Melaram je kejenye…

Yayayayayayayyayaya… yan sangat suka melaram, yan sangat suka kain… yan sangat suka membeli belah.. yayayayaya… maaf kan ajela.. orang yang sedang tensen ni… daripada die mengaruk dok kat umah, layan kan jela… hahahha ketawa jahat… weng weng betul…

Advertisements

6 Responses so far »

  1. 1

    cikpuanorm said,

    salaam, Yan.
    dua perkara yang ku tak berani nak buat macam yan..

    shopping sakan (sebab always end up rasa macam bersalah giller -ntah apa2)
    tepek gambar sendiri kat blog (guanne?)

    • 2

      luvyayan said,

      sebenarnya gambor tu untuk suka-suka jer… kemaruk nak wat entry… hahaha… pastu cara aku upload gambor pun macam tak berapa betul… need practice…

  2. 3

    dyla said,

    yan,
    banyak nye ko bli tudung ariani, ada sale ke yan?

    aku pun mcm normi tau, aku slalu rase bersalah pas shopping sakan. walaupun hakikatnya aku suka gak soping.

  3. 5

    geeryder said,

    gile byk shopping tudung..best2!
    raya sok shopping lg ke tak ni?? hehe

    • 6

      luvyayan said,

      Kak Gee, tak dpat tahan la… yang pelik tu, bila tengok lemari, pastu dok matching ngan tudung, macam tak kene jer… tu yang bila g shah alam je mesti nak g ariani… hahahaha… gilo… tokse tunggu raye…


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: