Menjawab tag Pn. Dell

Entry ni khas untuk menjawab tag Pn. Dell yang dah berkurun lama…. huhuhu… ampun ya… kasut putih or cream ni tak pernah pakai lagi… Yan selalu pakai yang hitam tu.. pasal handbag kaler hitam.. kalau rajin sket, transfer segala khazanah dalam beg hitam ke beg kaler coklat or putih, barula pakai kasut ni kot.. wat masa ni, memang MALAS..

Yan tak banyak kasut.. Kebanyakan kasut Yan jenis pakai buang… kalau rosak, buang … tapi rasanya 2 kasut ni tahan lama … Mr. Hubby yang belikan … tu yang cermat sket pakai tu…. hehehe …

Tapikan.. Yan sekarang kepingin kasut sassari crocs.. tapi kan… bende tu dah tak kuar lagi… yang ade kat bukit tinggi pun yang saiz gabak besor.. takkan la Yan nak beli gakkan…

Tengah dok usha… sandal yang baru neh.. sandal yg ku pakai ke hulu ke hilir skrg dah haus tapaknye.. Yan bukan jenis yang memilih jenama, tapi kalau nak bezakan yang jenis ba** ngan crocod*le ke, sembo*ia ke, memang yang well known dan branded tu tahan lama la… Urgh… money money money show me the money…. huhuhuh mata duitan la ko Yan… 

Advertisements

2 Responses so far »

  1. 1

    dyla said,

    dua2 lawo. stail nye nampak lebih kurang je. sah ko suka stail yg mcm ni kan?

    aku suka yg tapak penuh coz aku dah berat tak leh pakai kasut tinggi. rase tak balance..


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: