Today is My Birthday

Today is My Birthday lor..Sebenarnya bukan Yan sorang yang sambut hari lahir hari ini… Tetapi Mama Yan dan anak buah juga lahir pada tarikh yang sama. Best kan.. Memang best..
Malam tadi Mr. Hubby ngan anak-anak dah wish awal-awal.. hahaha.. belum masuk 22 hb pun.. Kami g makan-makan je.. absalutely kat SR.. beli kek 1 slice jer.. Huhuhu … Yan kan tengah diet.. (muahahaa)
Hari ni, kene keje gak walau sebenarnya cuti.. tapi puas hati sebab dapat siapkan update skala sampai PM.. owh kepada kawan-kawan yang tak familiar dengan istilah2 ini, takpe… semua berkaitan kerja…
Lately Yan sangat busy bee… sehingga tidak sempat nak update wordpress… but Yan sentiasa update FB pasal sentiasa je on kat BB tu..
Ada wish list lah for this year.. tapi wajar ke?
Muahahaha… nak wish list ape lagi Yan oiii… bukan ke ko dah guna hadiah ko tu berbulan lamanya lebih awal? Dah jangan nak wish wish lagi… Huhuhu….
Tapi kalau ada yang nak bagi, apa salahnya… *wink*

Advertisements

4 Responses so far »

  1. 1

    barine said,

    happy birthday yan!

    best nya 3 orang celebrate birthday tarikh yang sama, meriah sket sambutannya dak?

    • 2

      luvyayan said,

      Huhuhu thanks barine… takde ape yang grand pun.. biasa sahaja… dah tua2 ni… huhuhu… tapi makin meningkat umur, terasa nak hadiah makin besar kan?

  2. 3

    Norm said,

    hahaha…sama dgn ku, tak yah wishlist hapa lagi.
    suku tahun pertama ni dah dapat ‘toy’…nampak gaya 3/4 tahun nnti duduk diam2 main2 toy tu je la biar berhasil…akekeke

    *tp sebenarnya wishlist tu secara diam-diam tetap ada. nak tambah toy satu lagi bg lengkap.


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: