Jumaat tiba lagi

Harapan Yan Jumaat kali ini tidak seperti Jumaat yang lalu… Dugaan datang bertimpa-timpa… Namun, Alhamdulillah .. dapat kami tempuhi dengan baik… dah hampir 3 minggu kami sekeluarga tidak berlibur.. Harap2 minggu ini dapatlah kiranya berjalan2 or tengok movie barangkali?

Ammar pun dah ok.. Dah ada selera macam biasa… Barula senang hati nak berjalan… Cuma sekrg die banyak berdiam diri.. kalau dlm kereta, die duduk bersandar.. kalau kat rumah, die duduk di sofa.. (itu kat rumah Yan.. kalau kat rumah nenek, tak duduk langsung) tido pun sekarang dengan Mr. Hubby.. sejak balik dari hospital Ammar tak pernah tido lagi ngan Yan.. Bila ditanya, sempit… mungkin juga.. sebab Asyraf sekarg dah tido berpusing2 mungkin masa die nak naik katil, Asyraf dah masuk ke ruang tempat die selalu tido… tu yang die beralih arah… Emmm… makin jauhla mama ngan Ammar…

Yeah.. This week macam macam dapat diselesaikan… Alhamdulillah… Laporan yang perlu dibuat dah siap dan bos juga dah brmesyuarat … Minit juga telah siap.. Dan lagi satu, my present yang Mr. Hubby suruh Yan pilih tu… Yan dah pilih dah… dah beli pun … Tadi dapat panggilan barang tu dah ada…

Apa dia ? Huhuhu mesin jahit tepi SINGER… Thanks to Mr. Hubby yang berbesar hati nak belikan.. Kenapa beli benda tu? Ye la … menjahit tak pandai sgt tapi dah beli macam macam… huhuhu… Yan suka menjahit.. Dan boleh menjahit… Cuma kene selalu practice.. Practice make perfect kan? Lagipun puasa dan raya dah nak dekat nih… Baju2 raya kami semua dah siap… cuma langsir je belum… Mr. Hubby request jangn beli kain yang berat.. Baiklah… masih survey .. rasanya tahun ni simple saje.. untuk bahagian hall je pun.. bilik pakai je yg lama…

tengoklah nanti cemana… ok… till see ya then…

Advertisements

1 Response so far »

  1. 1

    nishamulyani said,

    i like!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: