My New Toy & My New Blouse

Memula nak ucap bebanyak terima kasih pada Mr. Hubby yang sangat memahami Yan.. Dengan adanya My New Toy ni, senangla Yan nak bereksperimentasi dengan kain-kain yang ada…

This slideshow requires JavaScript.

Sebenarnya, Mr. Hubby ni faham benar perangai Yan .. Yan seorang yang tak suka bila nak kan sesuatu, benda tu takde or terhalang or tak jumpa… macam tudung , bila nak pakai untuk matching ngan baju, tetiba tak matching… that’s why Yan ada 1 warna tudung tapi ada beberapa tone.. Baju dan seluar pun gitu.. So, Mr. Hubby sangat tak suka Yan moncong , dan die tengok Yan minat menjahit… selalu gak menyusahkan die sebab ade je nak ke pekan untuk hantar jahit tepi… Bila Mr. Hubby  suruh Yan pilih, Yan pilih mesin interlock ni..

Owh.. lepas je dapat ( dapatla kan… sebab bukan Yan yang beli ) Yan pun cuba jahit Peasant blouse.. Dan akhirnya siap gak peasant blouse ni.. Kelakar ke? memula Yan rasa kelakar, but bila dah siap, bangga sebab kreatif gak Yan ni kan…Tak lupa juga , thanks kepada Normi pasal susah payah wat tutorial kat WPnye…  huhuhuhu…  so, apa projek seterusnya?

Advertisements

1 Response so far »

  1. 1

    Norm said,

    tersenyum ambo baca entry kali nih…bukan sbb namo ambo disebut, tapi bila terlihatkan ‘menan’ baru m u itu…! ouhhh bestnya!!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: