Premium Beautiful

Hari ni dah masuk minggu ke 2 Yan pakai PB.. Ya.. Korset Premium Beautiful tu.. Pergh.. until now masih memerlukan bantuan Mr. Hubby untuk pakai.. My body dah gila kembang.. Banyak sangat gelembung sana sinun.. Emmm … macam mana Yan bole tergerak dan bertekad untuk pakai? Setelah Yan baca one of my friends blog.. Pn. Fiza.. Pn. Fiza dah menggunakan PB sejak bulan Januari 2010.. dan bulan ni die baru perasan yang she can fit her old kebaya.. wah.. mana Yan tak teruja kan… Yan masih boleh pakai baju kebaya .. but ade benjolan yang tak diingini.. So, Yan tekad kali ni.. tahan selama yang boleh untuk mengembalikan bentuk badan yg ideal..

Mula-mula pakai memang rasa seksa sangat… tapi lama kelamaan Yan dah ok dah.. Yan pun dah tak ragu2 nak pakai baju kebaya dan kurung moden.. or kemeja…

Owh lupa nak bagitau, Yan pinjam je PB ni.. My sista yang beli .. die tak tahan pakai.. Daripada terbiar je , Yan pun pakai la.. Saiz die lebih kurang Yan je.. Samela ngan featherweight II tu.. die punya gak.. Yan pinjam je…

Hasil tindak balas , bila buka je PB setelah lbih 8 jam pakai, Yan rasa lemah2 badan… hari ke 4, Yan hampir demam.. Nasib baik tak demam… Alhamdulillah … setakat ni dah okay..

Sebenarnya semua perkara kene ada tekad, azam, semangat, buat dan sabar sehingga berjaya…

Advertisements

2 Responses so far »

  1. 1

    nishamulyani said,

    ya betul…! tekad mesti kuat…nanti boleh bergaya!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: