Archive for June, 2011

lamenye……

Lamenye tak update kan? tak sempat nak mengarang cerita la.. tapi banyak perkara yang berlaku kebelakangan ni…

1) Kami dah dapat kunci rumah… 24 Mei 2011 lepas… dah nak sebulan kan.. operasi touch up rumah pun dah hampir siap..

2) Allahyarham bapa mertua Yan telah kembali kerahmatullah pada 19 Mei 2011 yang lepas.. Komplikasi jantung

3) My mum dah selamat menjalani operation tulang belakang pada 8 Jun 2011

4) lagi satu ni mesti korang tertanya-tanya… hehehehehe … belum … yan belum pregnant lagi… Alhamdulillah Hakim still breastfeed dah 20 bulan pun umurnya… keadaan pun tak meng izinkan Yan nak menambah zuriat…

ape lagi yer? adela… bende2 lain.. yang tak best dan terlalu peribadi untuk dikongsi umum… macam macam lah… sehingga kadangkala rasa tak termampu nak menanggungnya… tapi Allah takkan duga kita , melainkan kita mampu untuk menanggungnya…. InsyaAllah… semoga Allah permudahkan segala-galanya…

Nak tengok gambar ke? hahahaha?  nantilah ye.. bila rumah dah siap touch up… Till see ya then… tata…

Comments (4) »