lamenye……

Lamenye tak update kan? tak sempat nak mengarang cerita la.. tapi banyak perkara yang berlaku kebelakangan ni…

1) Kami dah dapat kunci rumah… 24 Mei 2011 lepas… dah nak sebulan kan.. operasi touch up rumah pun dah hampir siap..

2) Allahyarham bapa mertua Yan telah kembali kerahmatullah pada 19 Mei 2011 yang lepas.. Komplikasi jantung

3) My mum dah selamat menjalani operation tulang belakang pada 8 Jun 2011

4) lagi satu ni mesti korang tertanya-tanya… hehehehehe … belum … yan belum pregnant lagi… Alhamdulillah Hakim still breastfeed dah 20 bulan pun umurnya… keadaan pun tak meng izinkan Yan nak menambah zuriat…

ape lagi yer? adela… bende2 lain.. yang tak best dan terlalu peribadi untuk dikongsi umum… macam macam lah… sehingga kadangkala rasa tak termampu nak menanggungnya… tapi Allah takkan duga kita , melainkan kita mampu untuk menanggungnya…. InsyaAllah… semoga Allah permudahkan segala-galanya…

Nak tengok gambar ke? hahahaha?  nantilah ye.. bila rumah dah siap touch up… Till see ya then… tata…

Advertisements

4 Responses so far »

  1. 1

    cknorm said,

    yan, ttg mama yan tu… masalah apa dgn tulang belakangnya?

  2. 2

    luvyayan said,

    Normi, Mama sering kebas tangan dan kaki . Rupa2nya tulang belakangnya dah senget. Jadi dibuang sebahagian dan di ganti dengan besi… sekarang dah bole jalan okay tanpa penyokong.. tapi tidak boleh buat kerja berat . sekurang2nya 6 bulan.

  3. 3

    geeryder said,

    post la gambar2 rumah baru yan 🙂

  4. 4

    luvyayan said,

    Kak gee, rumah kita biasa2 je la.. sbnrnya bila umah tu baru siap, tak sempat amik gambar.. skrg dah bersepah.. malula pulak nak upload sini.. hehehehehe


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: