Archive for November, 2011

teruk nya saya

Assalamualaikum semua…

Dah lama tak menulis di sini. Kenapa? Yan takde hati nak tulis… plus.. takde ape nak cerita … menjahit pun dah lama cuti … takde masa… selalunya kalau dah memasak, yan tak usik mesin jahit. kalau dah menjahit, tak masaklah … teruk kan? memang…
Emm.. sekarang nak kata nak berhentikan hakim susu badan pun tak berapa usaha sbnrnya… nak biar die berhenti sendiri… susu pun dah tak banyak… tapi mamat tu memang kuat makan dan menyusu… bagi apa saja die makan je… pedas pun die ok… tapi takdela pedas sgt… kesian kat perut die tu…
lagi satu sebab malas nak update ni, Yan tak tau mana hilangnya icon nak letak gambar.. nak letak video.. hilang …macam mana… malas nak godek lelama … kalau sesiapa bole bgtau mcm mana nak timbulkan balik, pls let me know ya..
Adoi… kering idealah..nanti2 kita cerita lagi… tataaaaa

Advertisements

Leave a comment »